Една от най-големите вериги за внос от България  на химически разтворители

...
Една от най-големите вериги за внос от България  на химически разтворители
Коментари Харесай

Трима българи са арестувани в Гърция

Една от най-големите вериги за импорт от България  на химически разтворители за горива е разрушена от гръцката Икономическа полиция, написа AMNA.

" Службата, под координацията на Оперативния център за битка с контрабандата, съумя да " обезвреди " веригата, внасяла в страната химически разтворители от България за подправяне на горива ".

Операцията на управляващите е извършена във вечерните часове на 11 октомври, като служителите на реда са арестували трима души, а на други осем са повдигнати обвинявания.

Началото на разплитането на веригата е сложено преди няколко дни, когато, както се показва в осведомителната на полицията: " Службата е получила информация, съгласно която в региона на Агиои Анаргирой, Атика, има паркинг, в границите на който са паркирани няколко цистерни, които транспортират химически разтворители, идващи от България. В рамките на този регион и от тези цистерни химическите разтворители се трансферират в други цистерни и по-късно материалът се озовава в разнообразни бензиностанции в Атика за подправяне на гориво ".

След задълбочени следствия полицията е открила паркинг в Агиои Анаргирос, където са били паркирани три автомобила.

Гореспоменатите транспортни средства са сложени под дискретно наблюдаване, при което е открито, че едно от тях влиза в склад в Аспропиргос, Атика, където се съхраняват и доставят химически разтворители. След това от паркинга в Агиои Анаргирос се трансферират материали на горепосочените транспортни средства и по-късно доставят с него две бензиностанции.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР